Weerbericht:
Droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brommerrijder doorgereden na ongeluk

Toegevoegd: 25-09-2021, 14.33 uur
Foto 5 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marius (26-9-2021 om 15:18)
Het wordt onmogelijk om geen elektrische fietsen aan te rijden 90% dat verkocht wordt is elektrisch en de fiets ongelukken voren de boventoon
Middelburger (26-9-2021 om 09:28)
Beste Daan. Wat een rare getuigenis... Doordat je geraakt word vanaf een scooter op je fiets, vlieg je door de lucht en land je op je hoofd. Ik hoop wel dat je de juiste getuigenis aan de politie geeft en het allemaal niet spannender maakt dan het is. Al met al is het wel een vervelende situatie en ik hoop dat de juiste waarheid boven water komt...
Joris (25-9-2021 om 22:17)
@Daan: Netjes op het fietspad maar NAAST elkaar. Naast elkaar fietsen is alleen toegestaan als je het overige verkeer niet hindert. Dat moet jij ook weten als weggebruiker. En scooters moeten ook van dat fietspad gebruik maken en hebben een hogere snelheid dus worden gehinderd. Gewoon achter elkaar zoals de wet voorschrijft en iedereen heeft ruimte. @Michel: Niks ondoordachte conclusie, afgelopen week het interview met de ADRZ-dokter niet gelezen? Deze arts ziet dagelijks gewonden op de eerste hulp en de elektrische fietsers zijn in die groep patiënten oververtegenwoordigd. Gewoon een vaststelling van de feiten.
Daan (25-9-2021 om 18:08)
Beste Joris, deze mensen fietsten keurig op het fietspad met een normale snelheid. Ze werden keihard ingehaald door een scooter waarbij ze geraakt werden. De mevrouw vloog door de lucht en landde op haar hoofd. Denk ff na voordat je zo n lullige reactie geef als je niet precies weet wat er gebeurd is. (Ja ik was getuige van dit ongeluk)
Michiel (25-9-2021 om 15:16)
@joris dat is echt een super doordachte conclusie van jou, ongelofelijk. Jij leest één bericht over een fietsongeval, met een elektrische fiets. Dus dat maakt het idd hofleverancier.
Joris (25-9-2021 om 14:49)
Elektrische fietsen... Volgens een arts in het ADRZ zijn het de hofleveranciers van spoedgevallen op de eerst hulp. Aan de foto's bij de nieuwsberichten van ongevallen met fietsers moet ik concluderen dat deze dokter gelijk heeft.
Cookie-instellingen beheren