Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Tas gestolen uit fietstas Middelburg, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 25-09-2021, 14.33 uur
Tas gestolen uit fietstas Middelburg, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar twee jongens die in Middelburg een tas van een oude vrouw zouden hebben gestolen. De tas lag in de fietstas van het slachtoffer.


De diefstal vond plaats rond 16.30 uur op de Beenhouwerssingel in Middelburg. Twee jongens namen daar een tas mee uit de fietstas van een oude vrouw. De daders zouden op het moment van de diefstal een zwarte en een rode jas hebben gedragen. Verder heeft de politie geen signalement van het tweetal gecommuniceerd.

De agenten zoeken nog naar getuigen en mensen die tips hebben over de daders. Mensen die iets opvallends hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (25-9-2021 om 16:28)
Byzonder laffe daad . I
Redouane (25-9-2021 om 15:56)
Jong geleerd is oud gedaan.
Cookie-instellingen beheren