Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist belandt in het water bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 25-09-2021, 14.58 uur
Een bergingsbedrijf heeft de auto boven water gekregen.
Een bergingsbedrijf heeft de auto boven water gekregen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

WILHELMINADORP - Een automobilist is vrijdag bij Wilhelminadorp in het water terecht gekomen. Volgens de politie kwamen de inzittenden alleen met een nat pak en de schrik vrij.


Het ongeluk gebeurde aan het eind van de dag bij Het Goese Sas bij Wilhelminadorp. De automobilist belandde door een onbekende oorzaak met de auto in het water. De politie en een berger kwamen ter plaatse om te helpen bij het ongeluk. Al snel waren de inzittenden veilig op de kant.

Een berger moest de auto boven water krijgen om het voertuig af te voeren. Volgens de politie hielden de inzittenden alleen een nat pak over aan het ongeluk bij Wilhelminadorp.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren