Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt doorgereden bestuurder brommer aan

Toegevoegd: 25-09-2021, 21.53 uur
De fietsster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De fietsster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

'S-HEER ARENDSKERKE - De politie heeft zaterdag een 35-jarige man aangehouden die vermoedelijk is doorgereden na een ongeluk bij 's-Heer Arendskerke. Na het ongeluk moest een fietsster naar het ziekenhuis gebracht worden.


Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur op het fietspad langs de Nieuwe Rijksweg (N664) bij 's-Heer Arendskerke. Twee fietsers kwamen vanuit de richting Goes gefiets. Achter het tweetal reed een bestuurder van een brommer die wilde passeren. Volgens een getuige duwde de bestuurder één van de fietser opzij, die daarop ten val kwam. De 48-jarige vrouw uit Goes raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 14.30 uur werd bij een woning in de wijk Dauwendaele in Middelburg een 35-jarige man uit dezelfde plaats aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De man is zaterdagmiddag verhoord en zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik 2 (27-9-2021 om 11:40)
de bromfietser is fout! je gaat iemand niet duwen fietsers naast mekaar is een ramp ze zijn alleen op de wereld ook op smalle 60 km wegen in de bocht je schrikt je rot als je ze tegenkomt als ze ineens opduiken in de bocht op je weghelft
Ik (26-9-2021 om 09:42)
Ik fietster maak ook vaak mee dat fietsers naast elkaar blijven rijden als je belt ze gaan gewoonweg niet achter elkaar rijden als je voorbij wilt of als je ze tegemoet rijd. Jong of ouderen het maakt niet uit. Ze denken gewoon bekijk het maar. Je hoeft ze geen duw te geven,maar respect bestaat gewoon niet meer.
Loes (26-9-2021 om 06:55)
Gelukkig is hij achterhaald, geen geduld gehad als hij nou gewoon tijdig geclaxoneerd had. Hadden de fietsers hem ruimte kunnen geven, maar duwen...dat is echt ongelooflijk...blij dat ie achterhaald is al dacht hij dat het niet zou gebeuren.
Joris (25-9-2021 om 22:07)
Niet netjes om door te rijden na een aanrijding. Maar...fietsers mogen alleen naast elkaar rijden als ze het overige verkeer niet hinderen. Op een smal fietspad gezellig naast elkaar fietsen is strafbaar en asociaal.
Cookie-instellingen beheren