Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 25 km

Honden trekken man water in bij Goes

Toegevoegd: 26-09-2021, 10.56 uur
De hulpdiensten rukten uit voor het incident.
De hulpdiensten rukten uit voor het incident.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Tijdens een wandeling met twee grote honden belandde zaterdagavond een man en de honden in het water in Goes. Omstanders wisten de man uit het water te helpen.


De 22-jarige man uit Goes ging volgens de politie rond 21.30 uur ongevraagd met de twee honden van een bekende van hem wandelen. Toen hij bij het water aan de Westsingel kwam, trokken de dieren hem in het water.

De man werd samen met de honden door omstanders uit het water geholpen. De man is voor verder onderzoek door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (27-9-2021 om 16:37)
Je beste vrienden, zullen we maar zeggen...
Pipilankous (27-9-2021 om 15:50)
Serieus dat voor zoiets 5 hulpverleningsvoertuigen gestuurd worden. Het is dat denk ik niet meer als 1m diep. En ik mag aannemen dat alle 3! de honden konden zwemmen.
W de W (26-9-2021 om 15:35)
Met de honden alles goed?
Cookie-instellingen beheren