Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Auto botst tegen lantaarnpaal, bestuurder mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 26-09-2021, 11.09 uur
De automobilist botste tegen een lantaarnpaal.
De automobilist botste tegen een lantaarnpaal.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een automobilist is zaterdagavond in Goes tegen een lantaarnpaal gebotst. Volgens de politie was de bestuurder van het voertuig mogelijk onder invloed van alcohol.


Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur op de Troelstralaan in Goes. Een auto botste daar tegen een lantaarnpaal aan. De politie kwam ter plaatse voor het ongeluk waarbij vooral de auto schade had opgelopen aan de voorkant. Bij de lantaarnpaal was alleen de kap losgeraakt. 

Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de bestuurder mogelijk onder invloed van alcohol was, is hij meegenomen naar het bureau. Daar aangekomen moest de man een bloedproef laten afnemen die later onderzocht zal worden. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (27-9-2021 om 12:21)
Wat een idioot! voor hetzelfde geld was het een kind! Bah bah walgelijk dat je willens en wetens gewoon achter het stuur gaat zitten met alle gevolgen van dien.
Wallie (27-9-2021 om 10:21)
Nu is het gelukkig een lantaarnpaal, volgende keer een fietser of voetganger. Wanneer wordt het rijden onder invloed nu eens serieus aangepakt?
Cookie-instellingen beheren