Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode aangetroffen in woning Kapelle

Toegevoegd: 26-09-2021, 18.37 uur
De politie was bij de woning aanwezig.
De politie was bij de woning aanwezig.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De hulpdiensten hebben zondag een overleden persoon aangetroffen in een woning in Kapelle. Omdat de deur per ongeluk was dichtgevallen moest de brandweer een ruit forceren.


De hulpdiensten kwamen in actie toen er een melding van een reanimatie bij De Schuur in Kapelle binnen kwam bij de meldkamer. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen werd opgeroepen voor de alarmering maar hoefde niet ter plekke te komen.

De melder in Kapelle was dusdanig geschrokken dat de deur werd dichtgetrokken. Daarom moest de brandweer een raam inslaan om binnen te kunnen komen. Eenmaal binnen bleek dat een reanimatie niet meer nodig was omdat de persoon was overleden. Het is niet bekend wat de oorzaak van het overlijden was of hoelang het slachtoffer daar al lag.

De politie was nog aanwezig bij de woning in afwachting van de schouwarts die nog langs moet komen. Na onderzoek concludeerde deze dat het een natuurlijk overlijden betrof. Hierop is een uitvaartondernemer ingeschakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren