Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij arbeidsongeluk Zoutelande

Toegevoegd: 27-09-2021, 11.43 uur
De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.
De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Bij een arbeidsongeluk in Zoutelande is maandag aan het einde van de ochtend gewond geraakt. De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 10.50 uur bij een in aanbouw zijnde woning aan de Werendijkseweg. Naast twee ambulanceteams werden ook twee politiewagens en een traumahelikopter ter plekke gestuurd. De helikopter kwam niet meer ter plekke. Deze werd namelijk rond 11.00 uur ter hoogte van Goeree Overflakkee gecanceld.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft de Inspectie SZW (de voormalige Arbeidsinspectie) in kennis gesteld over het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-9-2021 om 06:42)
Zoutekandenaar daar ging het verhaal ook echt om ja. Lekker toegevoegde waar heeft uw bijdrage weer. Sterkte voor het slachtoffer
Zoutelandenaar (27-9-2021 om 16:04)
Is geen in aanbouw zijnde woning maar wordt verbouwd
Cookie-instellingen beheren