Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer opgeroepen vanwege gaslekkages

Toegevoegd: 27-09-2021, 16.56 uur
Het gaslek bij de Heilleweg in Sluis.
Het gaslek bij de Heilleweg in Sluis.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is maandag drie keer opgeroepen voor meldingen van gaslekkages. Dit gebeurde in Middelburg, Sluis en Vlissingen.


De melding in Middelburg kwam kort na 09.00 uur binnen vanuit de Duunmede. De dagdienstploeg van de post Stromenweg werd opgeroepen voor deze melding. Toen rond 11.30 uur een gaslek werd gemeld bij de Visserijkade in Vlissingen werd dezelfde ploeg opgeroepen.

In Sluis werd de brandweer rond 12.30 uur ingezet nadat bij de Heilleweg een gasleiding was geraakt tijdens graafwerkzaamheden. De brandweerlieden van de post Sluis hebben bij aankomst de omgeving veiliggesteld en vervolgens metingen gedaan totdat de netbeheerder het lek had gedicht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren