Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor pelletkachel woning Wissenkerke

Toegevoegd: 27-09-2021, 17.10 uur
Brandweer rukt uit voor pelletkachel woning Wissenkerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - De brandweer is zondagavond met spoed uitgerukt naar een woning in Wissenkerke op Noord-Beveland omdat daar iets mis was gegaan met een pelletkachel. Hierdoor was er rook de woning ingetrokken.


Een bewoner van het huis aan de Dorpsdijk belde rond 23.10 uur de brandweer. De pelletkachel in het huis was namelijk roodgloeiend geworden en ook was er sprake van rookontwikkeling die de woning in was getrokken. De brandweer alarmeerde hierop een tankautospuit en een ladderwagen.

Ter plekke bleek de temperatuur van de kachel al aardig te zijn gedaald. Wel stond er nog rook in het huis. De brandweer heeft de rook uit de woning geblazen. Nadat was geconstateerd dat er geen brand was ontstaan en er ook geen koolmonoxide meer in de woning hing kon deze weer worden vrijgegeven. Volgens de brandweer is er geen schade ontstaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren