Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 37 km

Brand op terrein Eastman Middelburg

Toegevoegd: 28-09-2021, 14.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het terrein van Eastman Chemical op industrieterrein Arnestein in Middelburg is dinsdag aan het begin van de middag brand uitgebroken. Deze is inmiddels geblust.


Rond 12.50 uur werd ontdekt dat brand woedde op het bedrijfsterrein aan de Herculesweg. Hierop werd het alarmsysteem van het bedrijf in werking gesteld en ondernam de bedrijfsbrandweer een eerste bluspoging. Vervolgens riep deze de assistentie in van de reguliere brandweer.

De dagdienstploeg van de brandweerpost Stromenweg in Middelburg rukte met spoed uit met een tankautospuit om te helpen de brand te bestrijden. Er werd ook een ladderwagen opgeroepen maar deze kwam zonder toeters en bellen ter plaatse. Later voegde ook nog een officier van dienst zich bij de blussende brandweerlieden. Wat er precies in brand stond, is niet bekend. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren