Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Speciale eenheden oefenen op booreiland Vlissingen

Toegevoegd: 29-09-2021, 13.05 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De speciale eenheden van de Koninklijke Marine en de Dienst Speciale Interventies (DSI) houden woensdag en donderdag een oefening in het havengebied van Vlissingen. De training is gericht op het tegengaan van grootschalig geweld en terreur.


De actie vindt woensdag en donderdag plaats rondom het havengebied in Vlissingen-Oost en rondom Nieuwdorp. De actie is een samenwerking tussen de NLMARSOF (Maritime Special Operations Forces) van de Koninklijke Marine en de DSI (Dienst Speciale Interventies) van de politie.

Volgens een woordvoerder van de Koninklijke Marine is de oefening gericht op het tegengaan van grootschalig geweld en terreurdreiging. Bij de oefening werden militairen per helikopter naar een van de booreilanden in de haven gevlogen om daar per touw naar beneden te abseilen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (29-9-2021 om 18:05)
Heb de helikopter zien vliegen. Terug richting Woensdrecht? Vloog laag en hoorde je best. Wel een heel tof gezicht.
Ernst B. en de rest (29-9-2021 om 14:06)
Kijk... dit is toch leuk? Maar geen van jullie wilden hier in een kazernen
Cookie-instellingen beheren