Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 26 km

Canta gekanteld op Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 29-09-2021, 19.01 uur
De bestuurster is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.
De bestuurster is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een bestuurster van een Canta is woensdag op de Schroeweg met het voertuig op de zijkant beland. De inzittende is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 16.20 uur op de Schroeweg in Middelburg ter hoogte van het kruispunt bij Hotel Arneville. De bestuurster van de Canta wilde de Schroeweg op rijden toen ze de controle over haar voertuig verloor. 

Het voertuig belandde door de actie op de zijkant en lag op de linkerrijstrook van de weg. Andere weggebruikers stopten meteen bij het incident om het wagentje en de bestuurder daarin weer overeind te krijgen.

Het ambulancepersoneel heeft zich over de bestuurster ontfermd en bracht haar uiteindelijk ter controle naar het ziekenhuis. Door het ongeluk was de linkerrijstrook op de Schroeweg richting het centrum van Middelburg tijdelijk afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (1-10-2021 om 11:31)
Dag vlinder , het is een weg voor de auto's dat klopt maar daarmee is het nog gen autoweg. Je mag op deze weg 50 kilometer per uur ,een Canta mag 45 kilometer per uur . Jouw probleem is de snelheid jij rijd hier meestal 80 zeker en dan is zo'n auto inderdaad langzaam dus rij netjes 50 dan is jouw frustratie ook niet nodig ,het verschil is dan 5 km. Bij deze nog veel veilige kilometers.En wat betreft de kosten is het maar te hopen dat jij nooit een ongeluk krijgt want als ze dan zeggen zelf betalen ben je het er vast niet mee eens.
Peter Quest (30-9-2021 om 15:23)
Woord zegt het al, Canta. Ander woord voor op zijn zijkant. Smal is ie wel maar stabiel?
Dag vlinder (30-9-2021 om 13:24)
Het zijn ook geen auto's ook !!! Ze maken veel lawaai en rijden veel te langzaam. Donder gewoon op met je tragge slakke auto op de autoweg. Je irriteerd hier je medemens behoorlijk mee Hoop daarom ook dat ze die auto's gaan verbieden . Hahaha de macht over het stuur kwijt, hoe dan in z'n trapautotje? Laat bestuurster opdraaien voor de gemaakte kosten.
Popeye (29-9-2021 om 20:34)
Canta, cantb, zijcant, hoe flexibel moet je tegenwoordig kunnen zijn als wagen?
Cookie-instellingen beheren