Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Automobilist botst tegen boom Koewacht

Toegevoegd: 29-09-2021, 21.13 uur
Door: Remi Mesu

KOEWACHT - Een automobilist is woensdag in Koewacht tegen een boom gebotst. Na het ongeluk moesten de inzittenden per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op de Hazelarenstraat in Koewacht. Een automobilist botste daar door onbekende oorzaak tegen een boom aan. 

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen voor het eenzijdige ongeluk. Zo werd naast het ambulancepersoneel ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze hoefde echter niet door te vliegen en kon rechtsomkeert maken. De slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Om de hulpdiensten veilig hun werk te laten doen, werd de Hazelarenstraat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Rond 18.00 uur werd de weg gedeeltelijk vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (30-9-2021 om 15:42)
Jaja zelfoverschatting met een opel astra 1.4/1.6; dan mag je aardig gassen met zo’n slome bak
r (30-9-2021 om 11:19)
Nat wegdek; gevalletje zelfoverschatting....
ger (30-9-2021 om 10:45)
nee joh @eriK het is de schuld van de regen en de boom en de weg en zon en en en en .... behalve ikke
Erik De Muynck (30-9-2021 om 08:37)
Wij fietsen regelmatig op deze weg, er is geen afgescheiden fietspad en er wordt veel te snel gereden. Weg met zeer verraderlijke onoverzichtelijke bochten.
Cookie-instellingen beheren