Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing tussen auto en quad

Toegevoegd: 29-09-2021, 21.27 uur
Foto 14 van 14

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (30-9-2021 om 21:09)
@Timmie, je hoeft de reacties ook niet te lezen toch? Ik vind het behoorlijk irritant dat er mensen zijn die steeds vertellen hoe anderen moeten reageren, wat er precies wel of niet mag worden gezegd. Laat iedereen gewoon zijn ding doen, en als je je daar aan stoort ga dan zelf weg of sla de reacties over. Pas jezelf aan ipv te verwachten dat wij ons allemaal aan jou gaan aanpassen.
Kees (30-9-2021 om 19:11)
@timsalabimbam, ik ben sprakeloos van uw buitengewoon geleerde reacties. Een quad is gewoon een gevaarlijk ding wat helaas gewoon op de weg mag.
Timsalabim (30-9-2021 om 14:26)
Ik snap zowiezo niet wat je ermee opschiet om hele conclusies te trekken in de reacties over ongelukken waar men niet eens bij is geweest. Netzoals het roepen van een strafmaat; super nutteloos, respectloos en irritant allemaal! Iets met beste stuurlui enzo….
ger (30-9-2021 om 10:44)
@timmie zou dat niet zomaar het geval kunnen zijn dan? Of heb je info dat de persoon op de quad helemaal correct gehandeld heeft? Misschien is er wel beide schuld door samen net op dat moment een foutje gemaakt te hebben.
Popeye (30-9-2021 om 09:47)
Opmerkelijk is toch wel Timsalabim, even los van de schuldvraag, dat ik vaker lees over een verongelukte quad dan dat ik er in real life eentje, laat staan meerdere, tegenkom .. dat geeft in elk geval te denken, niet dan?!
Timsalabim (30-9-2021 om 07:51)
En nu maar weer wachten op de reacties die de beschuldigende vinger naar de quad rijder wijzen enkel omdat het een quad is.
Cookie-instellingen beheren