Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Mannen opgepakt in Goes na reeks diefstallen

Toegevoegd: 02-10-2021, 09.33 uur
De politie zoekt de eigenaar van deze fiets. De politie zoekt de eigenaar van deze fiets.
De politie zoekt de eigenaar van deze fiets.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning aan de Bergweg in Goes zijn vrijdag twee mannen aangehouden op verdenking van meerdere gevallen van diefstal en het meermaals tanken zonder te betalen.


Het tweetal, een 48-jarige man uit Goes en een 31-jarige man uit Utrecht, zou volgens de politir de afgelopen maanden een keer of zeven hebben getankt zonder te betalen. Ook wordt het duo verdacht van een diefstal bij een supermarkt in Goes. De Utrechtse verdachte wordt bovendien verdacht van diefstal van geld in Goes. Verder werd hij gezocht voor een fietsendiefstal in Utrecht.

In de woning waar de twee verbleven, werden twee fietsen aangetroffen: een mountainbike van het merk Bulls en een damesfiets van het merk Altec. De politie vermoedt dat deze fietsen zijn gestolen en is op naar de eigenaren. Herkent u uw fiets? Neem dan contact op met de politie in Goes. Dit kan telefonisch via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (2-10-2021 om 17:01)
Altijd dezelfde kneusjes die niet gewoon kunnen werken om normaal af te kunnen rekenen wat iedereen doet nm.
Cees (2-10-2021 om 11:07)
Politie Goes: Complimenten voor het speurwerk. De straffen zullen wel nihil zijn. Helaas. We hebben te maken met flauwe rechters zonder tanden.
Cookie-instellingen beheren