Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man naar ziekenhuis na auto-ongeluk Borssele

Toegevoegd: 03-10-2021, 15.34 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De bestuurder van een personenauto is vanmiddag naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdig verkeersongeluk in de polder bij Borssele.


De man raakte rond 14.40 uur van de Kaaiweg nabij de kruising met de Lange Zuidweg. Het voertuig belandde in een droge sloot en zowel de ambulancedienst, de politie als de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. Er werd ook een traumahelikopter ter plekke gestuurd maar de situatie bleek gelukkig mee te vallen en de komst van het traumateam was dan ook niet nodig.

De ambulancedienst heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto te takelen. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (4-10-2021 om 19:22)
En er blijven maar auto's overal naast de weg rijden, vreemd hoor....oorzaak onbekend??? Afgelopen week weer al een behoorlijk aantal!
Kees (4-10-2021 om 18:06)
Hennie. 1 politie auto is al snel te weinig als het gaat om een reanimatie. Dan roepen ze er al snel drie op. Elke seconde telt he. De eerste 2 gaan direct reanimeren
Jan de filatroop (4-10-2021 om 00:06)
Dat zijn de protocollen , en bovendien wonen in Zeeuws Vlaanderen alleen maar hele nette en eerlijke mensen hennie! Daar is politie al gauw overbodig
Hennie (3-10-2021 om 17:44)
Nu zie je waarom Zeeuws Vlaanderen maar 1 politie auto heeft! Drie wagens voor een auto in de sloot. Beetje overdreven en nodeloos toch?
Cookie-instellingen beheren