Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Containerbrand op vakantiepark Kamperland

Toegevoegd: 03-10-2021, 20.22 uur
De brandweer van Kamperland heeft het brandje geblust.
De brandweer van Kamperland heeft het brandje geblust.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op het terrein van camping De Roompot aan de Mariapolderseweg in Kamperland is zondag aan het einde van de middag brand ontstaan in een container.


Rond 17.00 uur werd bij de brandweer gemeld dat er een perscontainer in brand stond. Het bleef onduidelijk waar(tegen) de container precies stond en omdat werd gemeld dat er vlammen uit de container kwamen, werd de brandweer van Kamperland met spoed ter plaatse gestuurd.

Medewerkers van het vakantiepark vingen de brandweerwagen op en begeleidden deze naar de container. Ter plekke bleek de situatie gelukkig mee te vallen. De brandweer heeft het brandje geblust.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren