Weerbericht:
Droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere meldingen van stormschades

Toegevoegd: 03-10-2021, 20.27 uur
De melding bij de Eendrachtsweg in Tholen
De melding bij de Eendrachtsweg in Tholen
© Foto: Johan
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Meerdere brandweerploegen zijn zaterdag en zondag ingezet voor meldingen van stormschades, verspreid over de provincie.


De brandweer van Biervliet werd zaterdag rond 20.10 uur naar de Driesprongweg in die plaats  gestuurd. Zaterdagochtend werd rond 08.50 uur opnieuw een stormschade in het dorp gemeld. Dit keer lagen er takken op de weg bij de Sint Pietersdijk. Op de terugweg naar de kazerne werd de tankautospuit doorgestuurd naar de Isabellaweg, eveneens in Biervliet. Ook hier lagen takken op de weg.

In Tholen werd rond 14.55 uur ook een stormschade gemeld. Bij de Eendrachtsweg moest de brandweer een loshangende tak verwijderen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (5-10-2021 om 12:06)
Omdat jij de storm niet hebt gezien wassie er ook niet he?
Popeye (3-10-2021 om 21:51)
Stormschade zonder storm; geen wonder dat de verzekeringspremies de pan uit rijzen ..
Cookie-instellingen beheren