Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 381 km

Directeur woningbouwvereniging gegijzeld

Toegevoegd: 13-03-2007, 12.03 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HULST - In een gebouw in Hulst is dinsdag één persoon ruim een uur gegij-zeld geweest.

Vanaf kwart voor elf werd in het pand van Woningbouwvereniging Hulst aan het Godsplein 23 een medewerker van de instantie gegijzeld. Het gaat om directeur J. Valkx van de woningcorporatie.

De politie kon de dader, die de directeur bedreigde met een bijl en zichzelf overgoten had met benzine, rond twaalf uur 's middags overmeesteren. Hij werd direct overgebracht naar een politiecel. Er is nog geen duidelijkheid over de motieven van de dader.

Voor de zekerheid werden bij het incident ambulances ingezet uit Goes, Middelburg, Terneuzen en Hulst. De brandweer van Hulst was met meerdere voertuigen ter plaatse. Zij hoefden niet in actie te komen.

Naar aanleiding van de gijzeling is er sinds kwart over twee sprake van een bomalarm. Zie ook: http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=4656


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren