Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestookt vuurtje zorgt voor rookoverlast

Toegevoegd: 05-10-2021, 08.55 uur
De brandweer kon ter plekke weinig doen.
De brandweer kon ter plekke weinig doen.
© Foto: Brandweer Maurtisfort
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De brandweer is maandag uitgerukt voor een melding van een brandlucht en een witte nevel in een parkeergarage in Terneuzen. De overlast bleek te zijn ontstaan door een gestookt vuurtje.


De brandweer van de post Mauritsfort werd rond 17.35 uur gealarmeerd nadat er in de parkeergarage bij het Scheldetheater een brandlucht werd geroken. Ook zou er een witte nevel in de garage te zien zijn.

Toen de brandweerlieden arriveerden bij de parkeergarage bleek dat de geur en nevel was ontstaan door een vuurtje dat op het dak was gestookt door jongeren. Door het luchtbehandelingssysteem kwam de geur en rook binnen in de garage.

Volgens de brandweer konden de bluslieden niet op de locatie doen, waarop de medewerkers van de brandweer terug konden keren naar de post.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris Vinke (6-10-2021 om 17:26)
Het was op het toegankelijke dak naast de betaalautomaat op het dak van de parkeergarage
Kees (5-10-2021 om 18:03)
Oke als de brandweer niet het dak op kan (ondanks dat jongeren die daar een vuurtje stookten dat wel konden, dan rest er niets meer dan terug naar de kazerne en uit laten branden. Kost helaas weer een nieuw dak
Chris (5-10-2021 om 15:08)
Post Zuidland en de hoogwerker waren als eerste ter plaatse, Hoek volgde wat later ivm de langere aanrijtijd.
Cookie-instellingen beheren