Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

“Verkeersdrempels Hulst moeten voor extra veiligheid zorgen”

Toegevoegd: 05-10-2021, 10.11 uur
“Verkeersdrempels Hulst moeten voor extra veiligheid zorgen”
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - De gemeente Hulst gaat in de Noordstraat verkeersdrempels aanleggen. Door deze in de straat te plaatsen hoopt de gemeente de verkeersveiligheid te verbeteren.


De werkzaamheden in de Noordstraat in Hulst starten op vrijdag 8 oktober. De verkeersdrempels worden die dag aangelegd. Op maandag 11 oktober worden er doorgroeistenen in de berm bij beide drempels aangebracht. Volgens een woordvoerder van de gemeente spelen de weersomstandigheden een rol bij de werkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid met verkeersborden en verkeersregelaars. Het gedeelte van de Noordstraat binnen de bebouwde kom is volgens de woordvoerder altijd bereikbaar


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (6-10-2021 om 09:14)
De straat inrichten als 30 km/u, niet alleen middels borden, is toch alleen voor bewoners. Doorgaand verkeer heeft daar niets te zoeken. Heel de omgeving verkeersluw maken. Bij de bedrijven, landbouw enzz 1 richting op. Moet toch kunnen.
Kees (5-10-2021 om 18:05)
Ik hoop dan wel dat ze goede drempels aanleggen, want vaak worden verkeerde gebruikt waar je nog met 50 KM per uur overheen kan. Dan moet je er aanleggen die flink hoog zijn waar je moet afremmen tot 15KM per uur of je breekt je as. Het moet wel nut hebben zogezegd.
Johan (5-10-2021 om 15:38)
Slecht voor het milieu door extra CO2 uitstoot als gevolg van afremmen en optrekken. Daarnaast extra slijtage aan remmen, wieldraagarmen, vering en schokdempers. De oliemaatschappijen en de garagebedrijven zullen de gemeente Hulst dankbaar zijn.
Cookie-instellingen beheren