Weerbericht:
Droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel voor zware windstoten afgegeven

Toegevoegd: 05-10-2021, 18.53 uur
Code geel voor zware windstoten afgegeven
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor dinsdagavond code geel afgevaardigd in verband met zware windstoten die over de provincie gaan trekken. Volgens het weersinstituut kunnen er windstoten tot 80 kilometer per uur voorkomen.


Volgens get KNMI is er vanaf vanavond laat aan zee in Zeeland en Zuid-Holland kans op zware windstoten van 75 tot 80 kilometer per uur uit een westelijke richting. De zwaarste windstoten komen volgens het instituut bij regenbuien voor.

Verkeer en buitenactiviteiten kunnen door de windstoten hinder ondervinden. Morgenochtend neemt de wind af en verdwijnen de zware windstoten. De waarschuwing van het KNMI geldt vanaf 22.00 uur tot woensdagochtend 10.00 uur.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren