Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ondersteboven in sloot bij Yerseke

Toegevoegd: 05-10-2021, 23.42 uur
Door: Remi Mesu

YERSEKE - Een automobilist is dinsdagavond ondersteboven in een sloot beland bij Yerseke. De inzittende van de auto is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 21.45 uur bij de kruising van de Postweg met de Akkerseweg bij Yerseke. Een automobilist raakte vermoedelijk door de weersomstandigheden de macht over het stuur kwijt en belandde vervolgens ondersteboven in de naastgelegen sloot. De politie en ambulancedienst kwamen voor het ongeluk ter plaatse.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de bestuurder van de auto, uiteindelijk werd die per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een berger kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te tillen. Om dat veilig te laten gebeuren, was de Postweg voor korte tijd gestremd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (6-10-2021 om 08:04)
Ik heb al een paar x gelezen dat daar een auto in de sloot terecht komt. Sterkte voor die persoon.
Cookie-instellingen beheren