Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Fietser geschept door auto in Goes

Toegevoegd: 05-10-2021, 23.57 uur
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is dinsdagmiddag in Goes aangereden door een automobilist. Bij het ongeluk raakte de fietser gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de rotonde bij de M.A. de Ruijterlaan in Goes. Vlakbij het stadskantoor werd een fietser door een automobilist geschept. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om te helpen.

Bij het ongeluk raakte de fietser gewond. Na ter plekke verzorgd te zijn door het ambulancepersoneel, werd de gewonde per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto van de automobilist had door het ongeluk schade opgelopen aan de voorruit. Een berger moest de auto takelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwselady (6-10-2021 om 21:58)
Ontzettende onoverzichtelijke rotondes. Niet te doen soms om ze op te rijden met de auto. Ik ben blij dat ik hier niet hoef te fietsen want je bent je leven niet zeker. Zeker die bij het stadskantoor waar je naast fietsers en brommers ook nog heel goed moet opletten op voetgangers. Hopelijk wordt er iets gedaan aan de verkeerssituatie en vallen er niet meer slachtoffers.
Ron (6-10-2021 om 13:51)
Deze rotonde is onoverzichtelijk doordat een fietser van allerlei kanten kan komen. Ik ben bang dat dit vaker gaat voorkomen.
AdeP (6-10-2021 om 12:23)
Het was wachten op een ongeluk. De situatie is hier levensgevaarlijk, ik rijd hier regelmatig met de vrachtwagen en als je vanuit de tunnel de rotonde op rijd , dan heb je totaal geen zicht op het fietspad die je over moet steken.
je verwacht het niet he... (6-10-2021 om 10:35)
Zal helaas niet de laatste zijn wie deze constructie heeft bedacht moet terug naar school..
Roos (6-10-2021 om 07:15)
Het zal niet de laatste keer zijn. Ik vind het een heeeel gevaarlijk stuk dat nieuwe gedeelte. Ik rij daar dagelijks bij beide rotondes kan men van beide kanten komen aan fietsen. Als automobilist moet je ogen in je achterhoofd hebben. Ik heb het zelf ook bijna 2 keer gehad kust is veillig schrik komt er toch nog een aan gesjeesd. Richting aan geven doen heel veel fietser ook niet wat het extra gevaarlijk maakt.
Hans (6-10-2021 om 05:59)
Deze locatie zal nog vaak voorbij gaan komen op hvzeeland vrees ik. Of 1 van die andere 2 rotondes die voor de spoortunnel liggen Sterkte voor de betrokkenen
Cookie-instellingen beheren