Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept door auto in Goes

Toegevoegd: 05-10-2021, 23.57 uur
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is dinsdagmiddag in Goes aangereden door een automobilist. Bij het ongeluk raakte de fietser gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de rotonde bij de M.A. de Ruijterlaan in Goes. Vlakbij het stadskantoor werd een fietser door een automobilist geschept. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om te helpen.

Bij het ongeluk raakte de fietser gewond. Na ter plekke verzorgd te zijn door het ambulancepersoneel, werd de gewonde per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto van de automobilist had door het ongeluk schade opgelopen aan de voorruit. Een berger moest de auto takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (12-10-2021 om 19:13)
@ Bezorger, Ik ben vrachtwagenchauffeur die voor meerdere bedrijven rijd waaronder supermarkten in Amsterdam, Den haag , Utrecht, Goes enz. enz. Ik ben me zeker bewust van de gevaren in ons werk. Ik rij regelmatig door die tunnel met luxe auto en trekker-oplegger en bakwagen. Ik heb er geen problemen mee.
Bezorger (11-10-2021 om 16:07)
@bewoner zeker nog nooit in een vrachtwagen gezeten ? het feit dat je groter bent.... wil niet zeggen dat je meer zicht hebt. op dit punt zijn we blind door een stomme verkeers situatie je kan met de draai precies niets zien aankomen. levens gevaarlijk ! en wij krijgen altijd de schuld !!!
Bewoner (11-10-2021 om 07:24)
Voor de mensen die klagen over de situatie daar: Als je weet dat daar druk kan zijn, rij dan wat rustiger. Neem je tijd. Als je vanuit de tunnel naar de afgebeelde rotonde rijd kan je, als je naar rechts kijkt al heel wat fietsers zien door de glazen puien. Helemaal als je in een vrachtwagen zit. Ik zou ook graag willen dat er wat veranderd. Maar tot die tijd moeten we het zelf doen
Barry (8-10-2021 om 10:16)
De vernieuwde situatie daar is echt een ramp. Van stadskantoor tot aan parkje bij de Pit. Je snapt echt niet dat hier mensen voor geleerd hebben, dit bedenken en dat er dan ook nog mee ingestemd wordt ook. Ik fiets daar dagelijks met de kinderen naar school, je komt ogen en oren te kort. En voor de automobilisten ook niet makkelijk natuurlijk. Wat dacht je van 2 keer hetzelfde fietspad over moeten steken met de auto (met alle gevolgen van dien) als je als automobilist linksaf wilt vanaf het stadskantoor... Hier moet echt iets aan veranderen.
DI (7-10-2021 om 06:43)
Die fiets lag er savonds nog....
Herman (6-10-2021 om 22:10)
Deze situatie is niet veilig ontworpen en lastig voor de meeste weggebruikers, voor vrachtautochauffeurs zelfs een drama. Ik maak me zorgen over de toekomst als dit zo blijft!
Cookie-instellingen beheren