Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 06-10-2021, 13.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in Vlissingen een man aangehouden vanwege een steekincident in de Van der Swalmestraat. Eén persoon raakte daarbij gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Vóór de aanhouding werd via een bericht op Burgernet gevraagd uit te kijken naar de man. Hij werd bestempeld als gevaarlijk. Het bericht werd rond het middaguur naar buiten gebracht. Er werd opgeroepen om de man niet zelf te benaderen.

Een halfuur later werd via Burgernet gemeld dat de man dankzij de tip van een omstander kon worden aangehouden. Deze aanhouding werd gedaan door een ondersteuningsgroep van de politie in de Begonialaan. De politie meldt dat het mes nog niet gevonden is. Mogelijk ligt dat nog ergens in de omgeving.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren