Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Botsing tussen personenauto’s in Middelburg

Toegevoegd: 08-10-2021, 16.40 uur
De politie en ambulancedienst waren ter plaatse.
De politie en ambulancedienst waren ter plaatse.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG- Twee personenauto's zijn vrijdagmiddag op de Ampereweg tegen elkaar gebotst. Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur op de kruising van de Ampereweg met de Voltaweg in Middelburg. Twee personenauto's botsten daar door een onbekende oorzaak tegen elkaar. 

Na het ongeluk werd een van de inzittenden door het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht. Echter hoefde hij niet meegenomen te worden naar het ziekenhuis. De politie was enige tijd aanwezig voor de afhandeling van het incident. Hierna konden alle betrokkenen hun weg weer vervolgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (8-10-2021 om 18:06)
Ik heb het sterke vermoeden dat snelheid de boosdoener is. Ik heb remgeluiden gehoord en die waren niet van 50 km per uur.
Cookie-instellingen beheren