Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatieteam opgeroepen voor man op dak Geersdijk

Toegevoegd: 09-10-2021, 08.36 uur
Het arrestatieteam moest uiteindelijk niet meer in actie komen.
Het arrestatieteam moest uiteindelijk niet meer in actie komen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GEERSDIJK - Een arrestatieteam (AT) van de politie is vrijdagavond ingezet in Geersdijk nadat een verwarde man op het dak van een woning was geklommen.


Rond 19.00 uur werden onder meer een ambulanceteam en een ladderwagen van de brandweer naar de Barkey Wolfstraat in het Noord-Bevelandse dorp gestuurd. Tien minuten later werd een tweede ladderwagen opgeroepen. Politieagenten zetten de straat af en riepen de hulp in van de collega’s van het arrestatieteam.

Volgens de politie zou de man met een honkbalknuppel op het dak van de woning hebben gezeten. Ook zou hij agressief en dreigend naar de agenten zijn geweest. Samen met een onderhandelaar kreeg de politie het voor elkaar dat de man uit eigen beweging naar beneden kwam. Even na 20.30 uur was de persoon weer veilig op de grond en werd aangehouden door de agenten. De politie heeft de man overgebracht naar Torentijd in Middelburg.

De brandweer was na de aanhouding nog enige tijd bij de woning aanwezig. Meerdere dakpannen waren namelijk losgeraakt of beschadigd door de man. De bluslieden hielpen om de dakpannen weer recht op het dak te krijgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (9-10-2021 om 12:53)
Ik vind het knap dat het arrestatieteam deze man die ziek is zonder geweld van het dak af heeft gepraat !
Laptop (9-10-2021 om 10:47)
Tja dat krijg je met die stijgende gasprijzen, mensen gaan uit hun dak !
Cookie-instellingen beheren