Weerbericht:
Droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen houden inbreker aan

Toegevoegd: 09-10-2021, 13.27 uur
Getuigen houden inbreker aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

CLINGE - Getuigen van een inbraak hebben vrijdagavond in Clinge de vermoedelijke inbreker aangehouden. De verdachte is aangehouden en meegenomen voor verhoor.


De twee getuigen liepen vrijdagavond rond 20.30 uur hun honden uit te laten. Ter hoogte van de ’s-Gravenstraat klonk ineens glasgerinkel en ging het alarm van een woning af. Vrijwel meteen daarna zagen de twee getuigen een man wegrennen. Hij ging de Molenstraat in. Omdat de getuigen het vermoeden hadden dat de rennende man een inbreker was, hielden zij hem tegen. Ze hebben de man vastgehouden tot de politie ter plaatse was. Agenten namen de verdachte over en brachten hem naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij zaterdag gehoord.

De getuigen legden een verklaring af over wat zij hadden gezien en gehoord. De aangehouden verdachte wordt vandaag ook door de politie gehoord. Hij zit nog vast. Het gaat om een man van 42 jaar oud zonder vaste woon- of verblijfplaats. De eigenaar van de woning waar was ingebroken heeft aangifte gedaan. Uit de woning was een horloge weggenomen. Dat is volgens de politie verderop teruggevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (12-10-2021 om 01:18)
Het is ook verstandig om niet alleen aandacht aan de sloten van deuren en ramen te besteden om flipperaars buiten te houden maar ook aan scharnierwippers. Bij oudere deuren is het handig om de deurscharnieren van bovenaf binnen te blokkeren tegen wippers of duurdere veilige scharnieren aan te brengen.. Iemand met een passie voor hang en sluitwerk staat zo in andermans huis . Ook onbewoonde huizen kunnen zo worden gestript.
Cookie-instellingen beheren