Weerbericht:
Vrij koud weekeinde met kans op winterse neerslag
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Jacht vastgelopen op Schelde-Rijnkanaal

Toegevoegd: 09-10-2021, 17.32 uur - Update: 09-10-2021, 17.42 uur
Door: Remi Mesu

RILLAND - Een motorjacht is zaterdagmiddag bij Rilland vastgelopen aan de kant van een kanaal. De hulpdiensten zijn al gedurende de middag bezig bij het schip.


De hulpdiensten werden rond 12.00 uur voor het eerst gealarmeerd over het vastgelopen motorjacht. Het schip was vlakbij de grens met België vastgelopen op het Schelde-Rijnkanaal.

De brandweer en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse voor het ongeluk. Onder meer met een slang wordt er water uit de boot gehaald. Ook ging een duiker te water om de staat van de boot te controleren en het lek te dichten. Zodra het lek is gedicht zal een ander schip het jacht langszij nemen om naar de werf te gaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zo ging het niet (10-10-2021 om 18:54)
De beste stuurlui staan aan wal . Het bootje werd aan de kant gedrukt Door een grote binnenvaartschip. En door de golfslag daarna tegen de kant gesmeten. Waardoor hij lek sloeg
mar (10-10-2021 om 09:41)
snappen die mensen niet dat daar geen rechte walkanten zijn, dat je alleen maar kunt aanmeren waar dat staat aangegeven. Of te dicht tegen de kant gevaren, om wat voor reden dan ook.
Cookie-instellingen beheren