Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Brand in Middelburgse schuur met rieten dak

Toegevoegd: 09-10-2021, 20.18 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - In een schuur bij een woning in Middelburg is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Omdat het een rieten dak betrof, schaalde de brandweer op naar een middelbrand.


De brandweer werd rond 19.00 uur gealarmeerd dat er brand was uitgebroken in een bijgebouw van 8 bij 4 meter. Twee blusvoertuigen en een redvoertuig rukten uit voor de brand aan de Michaelsdreef. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was de brand snel onder controle. Alleen zou het nog enige tijd duren voordat het vuur in de rieten kap van het bijgebouw was gedoofd.

Toch kon de brandweer rond 19.30 uur het sein 'brand meester' geven. Na het uitvoeren van de laatste werkzaamheden konden alle eenheden weer terugkeren naar de kazernes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (10-10-2021 om 11:09)
sja fikkie stoken onder een afdakje is ook een iets....
Cookie-instellingen beheren