Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boksbeugel in beslag genomen van 18-jarige

Toegevoegd: 10-10-2021, 11.25 uur
Boksbeugel in beslag genomen van 18-jarige
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

GOES - Agenten hebben zondag in Goes een boksbeugel van een 18-jarige bestuurder van een snorfiets in beslag genomen. Naast het wapen had hij ook wiet en XTC-pillen bij zich.


Zondag rond 03.15 uur controleerden surveillerende agenten op de Oostwal in Goes de bestuurder van een snorfiets. De 18-jarige jongen bleek een zakje wiet bij zak te hebben. Verder bleek dat de man uit de gemeente Noord-Beveland een boksbeugel en 12 xtc-pillen bij zich had.

Daarop werd hij aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij de nacht verder heeft doorgebracht. Hij mag zondag een verklaring afleggen aan rechercheurs. Volgens de politie is een boksbeugel een verboden wapen. Het voorwerp is door de agenten in beslag genomen net als de drugs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (10-10-2021 om 18:34)
@Governetc Denk niog maar eens goed na voor dat je dergelijke stellingebn poneert. Boksbeugels, tasres etc zijn evengoed zeer bedreigend.
VdVonck (10-10-2021 om 16:57)
De bestuurder zelf was broodnuchter? Lijkt mij dat de agenten wel een reden hadden hem op alcohol en drugs te controleren.
GoverntheMente (10-10-2021 om 15:35)
@Timsalabim Geweld is kut idd, maar daar was hier geen sprake van. Verreweg de meeste mensen die een wapen bij hebben zullen dat waarschijnlijk nooit gebruiken om geweld uit te oefen tegen een ander persoon. Iig niet uit eigen beweging.. Vind een boksbeugel of pepperspray of een taser ook een klasse minder erg/zwaar vergeleken met een mes of een vuurwapen. Een mes is daarentegen ook gewoon een gereedschap wat vele andere nuttige toepassingen kent buiten als wapen dienen. Jammer dat er te veel idioten rond lopen die de verantwoordelijk missen om daarmee vertrouwd te worden. En daarmee verpesten ze het voor de rest die daardoor in hun vrijheid worden beperkt.
Timsalabim (10-10-2021 om 13:11)
Die boksbeugels koop je voor €5,- in Turkije; en je zou ze zelf ook nog wel kunnen maken;. Je haalt je alleen zo veel ellende op de hals als je et iemand een klap mee verkoopt, uberhaubt iemand slaan is naar mijn mening genoeg om even goed door het OM aangepakt te worden. Geweld gebruiken en dus iemand anders zijn lichaam beschadigen is gewoon not done…
Cookie-instellingen beheren