Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Boksbeugel in beslag genomen van 18-jarige

Toegevoegd: 10-10-2021, 11.25 uur
Boksbeugel in beslag genomen van 18-jarige
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

GOES - Agenten hebben zondag in Goes een boksbeugel van een 18-jarige bestuurder van een snorfiets in beslag genomen. Naast het wapen had hij ook wiet en XTC-pillen bij zich.


Zondag rond 03.15 uur controleerden surveillerende agenten op de Oostwal in Goes de bestuurder van een snorfiets. De 18-jarige jongen bleek een zakje wiet bij zak te hebben. Verder bleek dat de man uit de gemeente Noord-Beveland een boksbeugel en 12 xtc-pillen bij zich had.

Daarop werd hij aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij de nacht verder heeft doorgebracht. Hij mag zondag een verklaring afleggen aan rechercheurs. Volgens de politie is een boksbeugel een verboden wapen. Het voorwerp is door de agenten in beslag genomen net als de drugs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (12-10-2021 om 13:00)
@Jan, ik blijf lekker in Nederland, ik voel niet, dat ik geen vrijheid meer heb. Ik ga veel lopen, fietsen , sportwedstrijden bekijken , uit eten , paar dagen weg. En ja, bij sommige gelegenheden moet ik wel eens mijn Q-code laten zien maar dat is voor mij geen probleem.
Jan (11-10-2021 om 21:20)
@Michel ………… ik weet ook nog een mooi land voor jou! Wat dacht je van China. Misschien maar eventjes wachten voor je verhuist. want hier gaan we de zelfde kant op!!
Michel (11-10-2021 om 14:20)
@Jan, gewoon naar een ander land verhuizen, ben je van al de punten die je opgeeft vanaf.
Timsalabim (11-10-2021 om 04:33)
@GoverntheMente : wat typ jij een klinkklare onzin, wellicht is het een goed idee dat men even een huiszoeking bij jou doet want ik vermoed dat er nog wel het een en ander te halen is bij jou. "verantwordeljk omgaan met boksbeugels, tasers en pepperspray"", heb je eigenlijk zelf wel door hoe achterlijk dat klinkt? Ik hoop echt dat de politie je berichtje gelezen heeft en besluit je helemaal door te lichten!
bram (11-10-2021 om 02:10)
beetje zielige jongen denk ik. Vanwege de boksbeugel ook behoorlijk bang. Waarvoor vraag je dan af. Hoop dat het gesprek met de recherche meer duidelijkheid zal opleveren. Zeg gewoon eerlijk knul waarom je zo'n gemeen wapen als een boksbeugel meeneemt.
Jan (10-10-2021 om 20:26)
Tja tijden zijn veranderd. Vroeger toen je 16 was ging je naar het café waar je een biertje kon bestellen. Het biertje mocht niet meer daarvoor gebruiken ze nu witte poeder of andere pillen. Wat hadden we toen toch een vrijheid vroeger, je duwde 150 gulden los in je broekzaak en je ging stappen. Geen verplichte Id kaart geen QR code geen controlerende BOA’s. Over tien jaar loopt iedereen met een chip in zijn nek. Zo weet onze overheid wat je allemaal doet en waar je bent. Zit je te lang en te vaak in café dan heb je een verkeerde levensstijl en ga je meer zorg premie betallen. Vrijheid!! je zou het bijna niet meer weten wat het was.
Cookie-instellingen beheren