Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetganger naar het ziekenhuis na botsing met fietser

Toegevoegd: 10-10-2021, 11.38 uur
De fietser en voetganger botsten op een fietspad tegen elkaar.
De fietser en voetganger botsten op een fietspad tegen elkaar.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

DOMBURG - Een voetganger is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een botsing met een fietser. Uiteindelijk is de persoon per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde volgens de politie 's avonds laat op een donker fietspad bij Domburg. Een fietser en een voetganger botsten daar tegen elkaar. Beiden hadden verwondingen aan het gelaat, de voetganger moest met de ambulance mee naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axel (11-10-2021 om 19:36)
Een hard rijdende fietser is tegenwoordig al snel de schuldige maar wat te denken van een donker geklede voetganger met oortjes. Je ziet zo iemand in het donker pas laat en met oortjes in kun je bellen tot je een ons weegt! Als we allemaal een beetje ons best doen wordt het weer veel leuker en gezelliger zonder elkaar de schuld te geven.
Popeye (10-10-2021 om 15:43)
Los van de oorzaak van dit ongeval zou ik bij deze toch graag even een verschuivend accent aanstippen: het lijkt hedentendage wel of fietsers enkel nog maar 'voluit’ kunnen .. vaart minderen voor een bocht, laat staan het passeren van een voetganger, of een huisdier is er zelden meer bij. 'Veilige vaart' = 'Volle vaart' geworden. Voetgangers of dieren zijn echter niet zo koersvast als snelwegauto's - waarom zouden ze? Rijdt mensen aub eens niet vanachteruit de vouw uit hun broek! Of bel voordat je geluidloos en onverhoeds iemand passeert. Dankjewel - wanneer je uit balans gestoten met je gezicht op de tegels ligt ben je te laat en kun je de voetganger moeilijk iets verwijten!
Cookie-instellingen beheren