Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeluk Aardenburg

Toegevoegd: 10-10-2021, 23.01 uur
Door: Remi Mesu

AARDENBURG - Een automobilist is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdige botsing bij Aardenburg. De inzittende moest door de brandweer worden bevrijd.


Het ongeluk gebeurde rond 20.40 uur op de Hogeweg bij Aardenburg. Een automobilist kwam uit richting van Sluis gereden en verloor de controle over het voertuig.

De auto spinde over de weg en belandde met de bestuurderskant tegen een boom. De brandweer moest eraan te pas komen om de auto open te knippen waardoor de inzittende bevrijd kon worden. Toen dat was gebeurd, werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Om de hulpdiensten hun werk veilig te laten uitvoeren, werd de Herendreef door de politie tijdelijk afgesloten. Toen de auto door een berger was getakeld, kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (11-10-2021 om 12:58)
Op één van de foto's zie je nog het bloed van het slachtoffer op de gordijnairbag van de auto. Heftig....... Wens het slachtoffer alle goeds toe bij zijn of haar herstel.
Nina (11-10-2021 om 08:57)
@Jan de filatroop Die persoon is aan het vechten voor zijn/haar leven en jij gaat hier gewoon speculeren over zijn snelheid? De familie van het slachtoffer leest dit misschien ook een beetje meer respect zou op ze plaats zijn.
timsalabim (11-10-2021 om 04:29)
Hoe weet jij dat Jan? Was je er soms bij? Ik ben ook wel eens tegen een boom gereden, en ik reed niet harder als de max toegestaane snelheid maar er lag slik op de weg en het was vochtig; dan kan je auto rare dingen gaan doen. Maar zo'n expert als jou zal daar wel anders over denken en het JUISTE antwoord op hebben ondanks dat er toen ook een heel onderzoek is geweest door mensen die wel vanachter hun geraniums komen....
Sergio (11-10-2021 om 00:54)
Triest dat dit is gebeurd sterkte voor de betrokkenen en mensen hou op met vooroordelen je was er niet bij veetje respect kan ook wel
Jan de filatroop (10-10-2021 om 23:08)
Gelukkig neemt hij niemand anders mee het graf in, dit ging wellicht harder dan de toegestane maximum snelheid.
Cookie-instellingen beheren