Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 260 km

Vermiste man onderkoeld teruggevonden

Toegevoegd: 11-10-2021, 10.18 uur
Vermiste man onderkoeld teruggevonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - De 84-jarige Dag Antheunis die sinds zaterdag werd vermist vanuit Axel is vanochtend onderkoeld teruggevonden. Dat meldt de politie zojuist.


De man, die kampt met dementie, en was vertrokken met een elektrische Gazellefiets, werd zaterdagmiddag als vermist opgegeven. Familie van de man startte vervolgens samen met de politie een zoektocht. Er werd een Burgernetbericht verspreid en ook werd een politiehelikopter ingezet. Dit alles leidde echter niet tot het lokaliseren van de man.

Vanochtend werd de man alsnog aangetroffen op een industrieterrein. Volgens de politie was hij onderkoeld en is hij naar een ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (11-10-2021 om 19:06)
Wat ben ik dankbaar en bly dat die meneer gevonden is .Hopelyk mag het goed gaan met meneer
Jolanda (11-10-2021 om 14:21)
Gelukkig gevonden
Natasja (11-10-2021 om 10:42)
Gelukkig is hij weer gevonden.. arme schat :-(
Cookie-instellingen beheren