Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

'Reden gijzeling was einde huurovereenkomst'

Toegevoegd: 14-03-2007, 15.41 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De man die dinsdag de directeur van woningcorportatie Hulst gijzelde en vervolgens zorgde voor een bomalarm rond zijn woning aan de Sportlaan in Hulst, deed dat omdat zijn huurovereenkomst was beëindigd.

De man zou enkele formulieren niet hebben ingevuld, waarna de woningbouw-vereniging het contract beëindigde. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Nadere details zijn niet bekend gemaakt.

Bom
Het is overigens nog niet precies duidelijk of het verdachte voorwerp dat in de woning van de man werd aangetroffen ook daadwerkelijk een bom betrof.

Bomexperts van het EOC maakten dinsdagavond een object met verschillende voorwerpen en vloeistoffen  dat zich in de woning bevond onschadelijk. De politie onderzoekt het object en de samenstelling nog.

Woensdagmiddag wordt het forensisch technische onderzoek in de woning van de man voorgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750