Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek na vondst gewonde vrouw Tholen

Toegevoegd: 11-10-2021, 15.06 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie onderzoekt hoe een vrouw gewond is geraakt die vanmiddag werd aangetroffen in een woning in Tholen. Het huis is verzegeld.


De hulpdiensten werden kort na het middaguur naar de rijtjeswoning aan de Prins Bernhardstraat gestuurd. Binnen bevond zich volgens de politie een gewonde vrouw. Naast twee ambulanceteams kwam ook een traumateam ter plekke. Dit arriveerde per helikopter. Er kwamen ook meerdere politie-eenheden ter plaatse. 

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is vervolgens een onderzoek gestart naar hoe de vrouw precies gewond is geraakt. Agenten waren tot circa 14.30 uur bij de woning. Hierna is deze verzegeld voor eventueel nader onderzoek in de toekomst.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren