Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw boete voor niet afdekken lepels shovel

Toegevoegd: 11-10-2021, 16.57 uur
De chauffeur werd in februari ook al eens beboet.
De chauffeur werd in februari ook al eens beboet.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een persoon die eerder al was gewaarschuwd om de lepels van zijn shovel goed af te dekken is vandaag voor de tweede keer dit jaar bekeurd door het haventeam van de politie.


In januari werd al gewaarschuwd voor het rijden met niet afgedekte lepels en bakken rond de werkzaamheden bij de in aanbouw zijnde zeesluis in Terneuzen. Vandaag trof de politie op de Herbert H. Dowweg een shovel op de openbare weg aan waarvan de lepels niet waren afgedekt.

De 55-jarige chauffeur bleek in januari ook al te zijn aangesproken. Toen werd hij gewaarschuwd. In februari werd al eens een bekeuring uitgedeeld en vandaag kreeg de man dus opnieuw een boete van 250 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (14-10-2021 om 21:31)
Dan word het tijd dat men toch hele weggedeeltes gaat afzetten. Een aannemer moet spullen over een paar hondeed meter spullen verplaatsten. Is erg lastig om telkens maar een pallet of iets op de lepels te hebben. 1 oplossing: een groot bouwhek eromheen.......kijken of er dan meer gezeur komt
Henkie (13-10-2021 om 12:54)
Wat een helden zijn het toch! Trots op de Nederlandse politie die hiermee duidelijk laat zien niet bang te zijn voor de zwaarste criminelen!
Niets beter te doen.. (12-10-2021 om 19:20)
Nou inderdaad Peter, helemaal gelijk. Ik vraag me alleen af wat je commentaar zou zijn als er stond bestuurder omgekomen door niet afgedekte lepels. Staat volgens mij los van het zieken van aannemers of de bouw, maar heeft te maken met je boerenstand en rekening houden met je mede weggebruikers.
Willem (12-10-2021 om 16:46)
Je zal maar gespietst worden door de lepels van een shovel of heftruck.Peter Quest .
Emergo (12-10-2021 om 16:08)
Politie heeft OOK de taak gevaar in het verkeer te verhinderen en dit was er zo een. Dat jij last hebt van de politie moet jij weten maar ik wil geen last hebben van lepels van een shovel, uitstekende delen van tractoren etc, etc.
Peter Quest (12-10-2021 om 11:15)
Zo en dan gaan we nu lekker de aannemers en bouw lopen zieken met boetes. Pffff man alsof je als politie niets beters te doen hebt dan iemand te bekeuren om een paar lepeltjes op zijn machine. Het is ondertussen overal wel ver gezocht bij de politie. Ze hebben vast en zeker een bonnen quotum te behalen.En dat wil dan nog respect? Sorry maar ik begrijp dat steeds meer mensen het schijt krijgen van de gemiddelde agent of BOA. Wat een samenleving.
Cookie-instellingen beheren