Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Automobilist drinkt 5,5 keer te veel alcohol

Toegevoegd: 11-10-2021, 17.05 uur
Automobilist drinkt 5,5 keer te veel alcohol
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Walcherse politie heeft zondagavond het rijbewijs ingenomen van iemand die onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer. De persoon had maar liefst 5,5 keer te veel op.


Agenten zagen tijdens hun surveillance rond 20.25 uur dat de persoon een rood verkeerslicht negeerde. Vervolgens ging de automobilist midden op de kruising stilstaan. De politie zette de persoon vervolgens aan de kant. Op straat werd een blaastest afgenomen en deze wees op het gebruik van alcohol. Daarom werd een ademanalyse afgenomen op het bureau.

Bij de ademanalyse blies de persoon een waarde van 1.210 Ug/l terwijl een waarde van 220 Ug/l is toegestaan. De persoon moest zijn rijbewijs direct inleveren. Een officier van justitie zal bepalen of en hoe lang het rijbewijs ingevorderd blijft.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnny dep (12-10-2021 om 09:53)
Rijbewijs in nemen en nietig verklaren Dan 3 jaar voor je weer over niew opmag En zo bij iedereen die drinkt in het verkeer Alcohol en verkeer gaat niet samen De meeste verkeers dode komen van alcohol en niet van andere middelen dus rijbewijs vernietigen van iedereen die alcohol drinkt dan word het weer veilig op de weg
Cookie-instellingen beheren