Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Sluiskiltunnel deels dicht na ongeluk vrachtauto

Toegevoegd: 11-10-2021, 19.52 uur - Update: 11-10-2021, 21.50 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De zuidbuis van de Sluiskiltunnel (N62) is maandagavond afgesloten geweest vanwege een verkeersongeval waarbij een vrachtwagen was betrokken. De vrachtauto is bij de ingang van de tunnel tegen de tunnelwand gereden.


Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur net voor de ingang van de tunnel aan de zijde van Hoek. Volgens de N.V. Westerscheldetunnel, die ook de Sluiskiltunnel beheert, is sprake van een eenzijdig ongeluk. Een kwartier na de melding van het ongeval werd ook de brandweer opgeroepen. Deze heeft assistentie verleend. Bergingsbedrijf Kuzee is met een vrachtwagenberger ter plaatse om de truck te takelen.

Vanwege het ongeluk kon sinds 18.15 uur geen verkeer meer door de zuidbuis. Verkeer dat vanuit de richting van Hoek kwam en richting Gent (B) wilde, moest daarom omrijden via omleidingsroute U64. Rond 21.50 uur kon de tunnel weer helemaal open. Waardoor het ongeluk precies gebeurde, is nog niet bekend.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren