Weerbericht:
Later vanavond en veen toenemende kans op mist. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Container en aanhangwagen in brand Bruinisse

Toegevoegd: 12-10-2021, 10.32 uur
Bij de Molenweg stonden een container en een aanhanger in brand. Bij de Molenweg stonden een container en een aanhanger in brand.
Bij de Molenweg stonden een container en een aanhanger in brand.
© Foto: Brandweer Oosterland
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De brandweer heeft in de nacht van zondag op maandag in Bruinisse een brandende container en aanhangwagen geblust.


De brandweer van Bruinisse werd rond 00.50 uur opgeroepen nadat brand was gemeld bij de Hageweg. De locatie werd even later bijgesteld naar de Molenweg. Hier stonden een container en een aanhanger in brand. Een auto die naast de aanhanger stond, liep ook enige schade op.

Toen bleek dat het reservevoertuig dat de brandweer van Bruinisse momenteel tijdelijk gebruikt in storing schoot, werd rond 01.20 uur besloten de collega's van de post Oosterland op te roepen om de brandjes af te blussen. De brandweerlieden waren vervolgens een klein uur later weer terug op de kazerne.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren