Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs ontdekt bij controle, man aangehouden

Toegevoegd: 12-10-2021, 11.06 uur
Drugs ontdekt bij controle, man aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeerscontrole in Goes heeft de politie maandagmiddag bij een automobilist uit Vlissingen verschillende soorten drugs aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen, de man werd aangehouden.


Agenten gaven de 43-jarige Vlissinger rond 14.30 uur een stopteken op de ’s-Heer Hendrikskinderendijk. De bestuurder bleek geen identiteitsbewijs bij zich te hebben en daarom werd een identiteitsfouillering uitgevoerd. Hierbij vonden de agenten gripzakjes met wit poeder. Uit een test bleek later dat het ging om amfetamine. Bij nader onderzoek in de auto werden verschillende soorten drugs gevonden: 161 gram amfetamine, 2 gram heroïne en 694 gram GHB. Ook troffen de agenten een weegschaaltje aan in het voertuig. Alle drugs en toebehoren zijn in beslag genomen door de politie.

De man is aangehouden op verdenking van drugsbezit en drugshandel. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. De Vlissinger is in verzekering gesteld door een hulpofficier van justitie. Hij zit nog vast en zal dinsdag verder gehoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren