Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslek bij werkzaamheden glasvezel Terneuzen

Toegevoegd: 12-10-2021, 12.52 uur
Het lek ontstond bij de aanleg van een glasvezelnetwerk.
Het lek ontstond bij de aanleg van een glasvezelnetwerk.
© Foto: Brandweer Terneuzen - post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens graafwerkzaamheden in Terneuzen is dinsdagochtend een gaslek ontstaan. De brandweer rukte met spoed uit om de situatie weer veilig te krijgen.


Het gaslek ontstond rond 09.40 uur toen in de Klaprooslaan werd gewerkt aan de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk. De brandweervrijwilligers van de post Zuidlandstraat rukten met spoed uit. Het energiebedrijf kwam ter plekke om het lek te dichten.

De afgelopen tijd zijn in de provincie al veelvuldig gaslekkages ontstaan bij de aanleg van glasvezelnetwerken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michiel de Ruiter (18-10-2021 om 15:43)
Vraag me toch af of waarom we met die 300.000 werklozen in Nederland nog altijd zoveel arbeidskrachten uit andere landen nodig hebben...
WRX (12-10-2021 om 22:42)
Volgende keer moeten ze de werknemers van nog wat verder weg, laten komen. Schiet lekker op met dat Europees aanbesteden. Dat geeft een veilig gevoel. Maar het geeft indirect weer een berg werk aan brandweer en nutsbedrijven. En veel parkeeroverlast voor de buurt, waar ze die gasten huisvesten.
koert (12-10-2021 om 19:29)
Die 3 nationaliteiten,die werken tenminste,kan je niet altijd zeggen van die nederlanders.
bert kaiser (12-10-2021 om 16:22)
het zijn ook niet de aller snuggerste die dat werk doen, in een week 3 x de stoep openmaken en weer dicht doen, communicatie is er niet , soms werken ze met 3 nationaliteiten .
Cookie-instellingen beheren