Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vogel ondersteboven in boom, brandweer schiet te hulp

Toegevoegd: 12-10-2021, 12.58 uur
De brandweer heeft de vogel uit zijn benarde positie bevrijd.
De brandweer heeft de vogel uit zijn benarde positie bevrijd.
© Foto: Brandweer Terneuzen - post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer is vanochtend ingezet in Terneuzen nadat iemand had opgemerkt dat een vogel met een visdraad om één van zijn pootjes vast was komen te zitten in een boom.


Nadat iemand de kauw rond 10.45 uur had opgemerkt nabij Huisartsenpraktijk Centrum Zuid aan Alvarezlaan, werd de hoogwerker van de Terneuzense brandweerpost Zuidlandstraat zonder spoed ter plekke gestuurd om hulp te verlenen.

De brandweerlieden zijn met de hoogwerker naar boven gegaan en hebben het diertje, dat ondersteboven aan een tak hing, uit zijn benarde positie bevrijd. Hierna hebben de brandweerlieden de vogel weer vrijgelaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (12-10-2021 om 13:46)
Chapeau brandweermannen goed bezig .we kunnen jullie niet missen
Cookie-instellingen beheren