Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon in de sloot in Veere

Toegevoegd: 13-10-2021, 17.17 uur
Alle hulpdiensten konden relatief snel weer terugkeren.
Alle hulpdiensten konden relatief snel weer terugkeren.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Remi Mesu

VEERE - Een persoon is woensdag in Veere met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat die in een sloot was beland. Voor het incident rukten meerdere hulpdiensten uit.


Rond 16.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd dat er bij de Van Bourgondiëlaand mogelijk een voertuig te water zou zijn geraakt. Dit bleek later niet het geval te zijn. Toen de brandweer en politie ter plaatse kwamen, bleek dat een persoon door onbekende oorzaak in de sloot aan de Zanddijkseweg was beland.

Omdat de eenheden die ter plaatse waren extra hulp nodigen meenden te hebben, werd een extra brandweerploeg ter plaatse gevraagd. Eenmaal aangekomen bleken zij toch niet nodig te zijn. De persoon was inmiddels aan de kant geraakt en werd met spoed door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van zijn of haar verwondingen zijn. Toen het slachtoffer in de ambulance was weggebracht, konden alle andere hulpdiensten ook weer terugkeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (13-10-2021 om 21:31)
Zo n ronde kruising schept natuurlijk ook verwarring!
Cookie-instellingen beheren