Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder test positief op cocaïne

Toegevoegd: 13-10-2021, 23.19 uur
Bestuurder test positief op cocaïne
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft dinsdagavond in Goes een man aangehouden die met cocaïne op achter het stuur zou hebben gezeten. Een officier van justitie zal beslissen wat er met de bestuurder gebeurd.


Agenten van het Team verkeer hielden na een controle op de Van Goghstraat de 57-jarige bestuurder rond 18.10 uur aan. De man werd bij een speekseltest van de politie positief bevonden op het gebruik van cocaine.

Op politiebureau is door een arts een bloedproef afgenomen bij de bestuurder. De man kreeg daarop een algeheel rijverbod opgelegd. In de periode dat het verbod bestrijkt, mag hij geen enkel voertuig besturen. Zodra de uitslagen van de bloedproef bekend zijn, beslist een officier van justitie hoe de zaak verder behandeld gaat worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (14-10-2021 om 07:55)
De helft van NL heeft wel wat op onder het rijden dus wtf! Is het niet dit dan is het wel dat geef ze allemaal die EMG cursus dan is dat zo afgelopen boete geven leren ze niet van dus daarom...
Cookie-instellingen beheren