Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag later droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Ongeval met beknelling in Oosterland

Toegevoegd: 14-03-2007, 22.58 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Bij een aanrijding op de N59 bij Oosterland zijn woensdag meerdere personen gewond geraakt. Er was ook sprake van een beknelling.

Rond half vijf botsten nabij de afslag Pleisterplaats drie personenauto's op elkaar. Vermoedelijk zag een bestuurder die vanuit Bruinisse naderde, een tegemoet komende automobilist uit de richting van Zierikzee over het hoofd. Vervolgens raakte een derde auto bij de botsing betrokken.

De twee inzittenden van de auto die vanuit de richting van Zierikzee kwamen, raakten gewond. De bestuurder kon snel worden bevrijd, maar om zijn passagier te bevrijden moest het dak van de auto worden geknipt. De slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft het wegdek gereinigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750