Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gasleiding kapotgetrokken tijdens werkzaamheden

Toegevoegd: 14-10-2021, 13.37 uur
Gasleiding kapotgetrokken tijdens werkzaamheden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SEROOSKERKE (SD) - De brandweer van Burgh-Haamstede is woensdag uitgerukt voor een gaslek in Serooskerke. Tijdens graafwerkzaamheden was het lek ontstaan.


De brandweer werd aan het begin van de middag opgeroepen voor een gaslekkage aan de Oude Zandweg in Serooskerke. Met zwaailichten en sirene’s rukten de leden van de post Burgh-Haamstede uit richting het adres.

Ter plaatse aangekomen bleek dat de gasleiding tijdens graafwerkzaamheden kapot was getrokken. Uit voorzorg sloot de brandweer Oude Zandweg af in afwachting van de netbeheerder. Toen die was gearriveerd, werd het incident overgedragen en konden de brandweermedewerkers terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren